Osaaminen


Personal Trainer

Perustiedot


Etunimi

Laura

Sukunimi

Kuningas

Paikkakunta

Lappeenranta

Sähköposti

laura.kuningas@foreverclub.fi

Puhelin

(040) 566-0526

Työpaikka

www.huhtari.fi

Lisätiedot


Laura Kuningas
Forever Pihlajalinna Lappeenranta

Fysioterapeutti (AMK)
Liikunnanohjaaja (AMK)
Auktorisoitu Personal Trainer

Ammattitaitoista osaamista treeniin, hyvinvointiin, tuki- ja liikuntaelinhaasteisiin ja palautumiseen. Yli 10 vuoden työkokemus liikunta-alalta ja fysioterapeutin ja liikunnanohjaajan ammattikorkeakoulututkinnot antavat minulle vahvan pohjan valmennus- ja ohjaustyöhön.

Yksilöohjaajana olen vaativa, mutta empaattinen. Haluan, että saavutamme sinun tavoitteesi ja osaan olla määrätietoinen ja kannustava. Treenataan tosissaan, mutta ei totisina. Pieni pilke silmäkulmassa, aito liikunnan ilo ja hyvä olo ovat tärkeä osa treenejä!
Jokainen ihminen on yksilö ja valmennuksissa otetaan huomioon koko psykofyysinen kokonaisuus. Valmennus rakennetaan aina asiakkaan sen hetkisten tarpeiden ja voimavarojen mukaan. Samaan maaliin voi olla monta eri reittiä.

Voit tulla ohjaukseeni luottavaisin mielin juuri sellaisena kuin olet. Lupaan auttaa sinua parhaani mukaan olipa tavoitteenasi sitten suuri elämäntapamuutos, kunnon kohottaminen, kivuton ja toimiva keho, liikunnan ilon löytäminen tai vaikkapa lihasmassan lisäys. Tavoitteesi saavuttaminen on lähempänä kuin uskotkaan.

”All the strength you need is right there inside of you”

 

Ammatilliset lisäkoulutukset:
Fustra-ohjaaja (tasot 1-5)
Painonnostoliiton ohjaajakoulutus 1
FMS-liikehallintatestaus
TE3-liikkuvuusanalyysikolutus