Osaaminen


Kestävyysvalmennus

Kuntosalivalmennus

Perustiedot


Etunimi

Pekka

Sukunimi

Kauranen

Paikkakunta

Siikalatva, Pohjois-Pohjanmaa, koko Suomi

Sähköposti

pekka.kauranen@gmail.com

Puhelin

0405621711

Työpaikka

www.facebook.com/PeltojenPT

Lisätiedot


Olen Pekka, Kestävyysvalmentaja ja Personal Trainer Siikalatvalta Pohjois-Pohjanmaalta Tarjoan valmennuspalveluita pääasiassa kestävyyslajien harrastajille alueena periaatteessa koko Suomi. Palveluihini kuuluvat niin yksilö-, kuin ryhmävalmennukset, sekä erilaiset tekniikkaklinikat.
20 vuoden kokemus maatalousyrittäjyydestä on opettanut minulle, kuinka tavoitteellinen harjoittelu on mahdollista työkiireiden, stressin ja lapsiperheen arjen keskellä. Valmennuksessani palautumiseen ja kokonaiskuormituksen hallintaan kiinnitetään erityistä huomiota. Tavoitteena ei ole tehdä niin paljon kuin mahdollista, vaan sen verran kuin on tarpeen.
 
 
  • Kuntosalivalmentaja (Trainer4You 2017)
  • Personal Trainer (Trainer4You 2017)
  • Polkujuoksuohjaaja (Suomen Latu 2018)
  • Kestävyysvalmentaja (Huippumoodi Oy 2018)
  • Psyykkinen Valmentaja (Trainer4You 2018) 
 
 

Olen sydämeltäni vapaalaskija, mutta koska en voi mennä silloin kun vuorille dumppaa puoli metriä puuterilunta, olen etsinyt uudet intohimon kohteeni kestävyysliikunnasta Harjoittelen tavoitteellisesti triathlonia ja juoksua ja minulla on ollut ilo olla todella asiantuntevien valmentajien valmennuksessa. Näin myös asiakkaan näkökulma valmennuksesta on minulle tuttu. Tällä hetkellä laadin itse harjoitusohjelmani ja valmennussuhde on mentoroiva Liikunta on ollut minulle henkireikä ja se on tarjonnut onnistumisia ja positiivisiä fiiliksiä silloinkin, kun työssä on eteen tullut enimmäkseen vastoinkäymisiä. Tästä syystä hakeuduin myös liikunta-alalle.


Löydät minut myös täältä