Osaaminen


Personal Trainer

Perustiedot


Etunimi

Rita

Sukunimi

Jussila

Paikkakunta

Espoo

Sähköposti

rita.jussila@axioma.fi

Puhelin

(358) 501-807_

Työpaikka

www.axioma.fi

Lisätiedot


Olen ravintoon, liikuntaan ja hyvinvointiin erikoistunut valmentaja. Suunnittelen yksilöllisiä, asiakkaiden elämäntilanteiseen ja tavoitteisiin sopivia hyvinvointiratkaisuja. Toimin yhteistyössä Terapiahuone Mielentilan kanssa Espoon Olarissa.

Valmennusfilosofiani perustuu levon, ravinnon ja liikunnan tasapainoon sekä henkiseen hyvinvointiin. Olen asiakkaan tukena tavalla, joka asiakkaalle parhaiten sopii. Liikumme säännöllisesti yhdessä, tapaamme sovituin väliajoin ja päivitämme treeni- ja/tai ravinto-ohjelmaa asiakkaan kehityksen mukaan. Fyysisten harjoitusten lisäksi teemme mentaaliharjoituksia, joiden tehtävänä on antaa asiakkaalle mielen välineitä tavoitteiden saavuttamiseen.

Teen mielelläni töitä elämäntaparemonttia aloittavien ihmisten kanssa ja autan painonpudottajia saavuttamaan tavoitteensa terveellisesti, pitkäjänteisellä muutosohjelmalla.

Kuntoilun jo aloittaneille laadin heidän suorituskykyään kohottavia ja/tai kehoa muokkaavia treeniohjelmia, sekä annan tavoitteiden saavuttamista edistävää ravintoneuvontaa. Fyysisiä tuloksia mittaan hyödyntämällä esimerkiksi kehonkoostumusanalyysia, kuntotestejä ja terveysarvojen kehitystä (mm. verenpaine). Parhaat tulokset näkyvät kuitenkin asiakkaasta itsestään. Energinen olo, kiinteytynyt keho ja iloinen ilme huomataan!

Olen aiemmalla työurallani työskennellyt viestinnän asiantuntija- ja johtotehtävissä sekä omassa yrityksessäni että pohjoismaisen viestintäkonsernin palveluksessa. Tuolloin kiinnostuin erityisesti työssäjaksamiseen vaikuttavista tekijöistä ja kouluttauduin hyvinvointialalle. Taustani ansiosta osaan asettua myös kiireistä arkea elävien asiakkaitteni asemaan ja auttaa heitä löytämään realistisia ratkaisuja liikuntaan ja ravitsemukseen.

Oletpa siis kunnonkohottaja, painon kanssa kamppaileva, kiinteytyjä tai etsit liikunnasta uutta virtaa elämääsi, ota yhteyttä! Tervetuloa tutustumaan myös nettisivuihini osoitteessa www.axioma.fi


Löydät minut myös täältä