Osaaminen


Personal Trainer

Perustiedot


Etunimi

Juha

Sukunimi

Koivuporras

Paikkakunta

Lohja

Sähköposti

juha.koivuporras@aplico.fi

Puhelin

(050) 566-6727

Työpaikka

www.aplico.fi

Lisätiedot


Meitä ei surulla ruakita, se on ilo joka elättelöö!

Onko elämäsi pelkästään vain nautintojen tavoittelua ja kärsimyksen minimoimista? Valmennukseni matkalla kohtaat haasteita, mutta haasteen vastaanottaminen ja niistä selviäminen on sen arvoista.

Olen pääasiassa valmentaja, mutta sisälläni asuu seikkailija. Olen kehon liikkeen nöyrä palvelija ja taiteen hämmentynyt ihastelija. Veressäni virtaa etelä-pohjalainen veri, mikä puskee ulos kehostani leveän puheen ja väsymättömän uhon muodossa. Peltoja tarpeeksi tallottuani olen pyöräillyt muun muassa Tour du Mont Blancin ja vaeltanut Mount Everestillä. Olen sitä mieltä, että elämän pienet haasteet, kurjuus, kärsimys ja selviytymistaistelut opettavat arvostamaan elämää ja tekevät ihmisestä vahvemman.

Autan mielelläni asiakkaita, joiden tavoitteena on oman suorituskyvyn kehittäminen. Minulle ei ole väliä miltä näytät, vaan sillä mihin pystyt valmennukseni ansiosta.

Jos haluat olla 50-vuotiaana parhaassa kunnossa koskaan, mahdollisesti vetää elämäsi ensimmäisen leuan tai mennä kyykkyyn turvallisesti ja jaksat kuunnella minun hulluja seikkailutarinoita, tule minun valmennukseeni!

Oletko nuori urheilija ja tarvitset apua lajisi oheisharjoittelussa? Vien sinut tavoitteisiisi ja käytän valmennuksessani seuraavia metodeja: Fustra ja X-Method

Koulutus: Master of Sport Studies (YAMK-opiskelija), Liikunnanohjaaja (AMK, valmistunut 2013), Fustra-yksilövalmentaja, X-Method Coach, Spartan Gear Bodyweight-ohjaaja

Erityisosaaminen: X-Method, voima- ja kehonpainoharjoittelu, nuorten urheilijoiden oheisharjoittelu


Löydät minut myös täältä