Osaaminen


Personal Trainer

Perustiedot


Etunimi

Juho

Sukunimi

Nousiainen

Paikkakunta

Nokia

Sähköposti

juho.nousiainen@hyve.fi

Puhelin

(041) 435-1518

Työpaikka

www.hyve.fi

Lisätiedot


Alan koulutus

  • Liikunnanohjauksen perustutkinto, liikuntaneuvoja (Varalan urheiluopisto) 120 ov, 12.2003-12.2005
  • Valmentajan ammattitutkinto (Varalan urheiluopisto) 17.1.2011-13.2.2012
  • Terve Urheilija kouluttaja koulutus (Varalan urheiluopisto) 17.1.2013-13.2.2014
  • Lisäksi lukuisia kursseja, joista olen saanut kansainvälisiä sekä Suomen sertifikaatteja.
  • Suomen fysiikkavalmentajien jäsen

Työkokemus:

Olen 40 v. kahden lapsen aktiivinen isä.  Olen aloittanut urheilun pikku poikana ja sille tielle olen jäänyt. Vaikka olen vielä kohtalaisen nuori, minulla on paljon kokemusta, kuinka elimistöä harjoitetaan ja kivuista päästään eroon. Omaan 18-vuoden ohjaamis- ja valmennustaustan. Ohjaamisen olen aloittanut vuonna 1998 ja valmennustyöt aloitin vuonna 2000 jääkiekon parissa, jonka jälkeen olen uppoutunut fyysisen suorituskyvyn parantamiseen.

Syksyllä 2011 lähti maailmalle ensimmäinen ammattijääkiekkoilija, jonka fysiikkavalmentajana toimin. Tämän jälkeen olen työskennellyt usean mestis ja liiga jääkiekkoilijan kanssa sekä NHL:ään lähtevien kanssa.  Yksilöurheilun puolelta olen ollut auttamassa EM-kisojen kolmannen tilan saavuttamisessa. Näiden lisäksi kuntoutan ihmisiä työssäkäyvistä urheilijoihin.

Työkokemusta on ohjaajan/valmentajan roolissa nuorista ja lapsista aina eläkeläisten erityisryhmiin, kuntoutuksesta aina fyysisen suorituskyvyn huipun hiomiseen. Osaamistani ovat hyödyntäneet mm. seuroista Ilves-Hockey Oy(Liiga), Nokian Pyry ry (Nuorisopäällikkö), Tappara ry (B-jun.), HC Nokia 03, Uplakers 03, Nokian Krp, Pyrintö sekä Koovee, kuntokeskukset (LadyLine, Fressi), Tampereen kaupunki, Fysioline precare. Valmentajana olen toiminut miesten ja B-juniori jääkiekkojoukkueissa.  Edellämainittujen työpestien lisäksi olen toiminut liikunnanopettajana.

Asiakkaitani ovat elämäntaparemonttimuutoksen tekeviä sekä sellaiset joilla on vaivaa ja kremppaa kehossa, mutta halu tehdä muutos. Tästä löytyy referenssinä jopa 40 kilon tiputtamisesta ja täysin uuden energian elämään saaneiden tarinoita.

Toimin myös erilaisissa asiantuntijatehtävissä esim. messuilla ja kouluttajana fysioterapeuteille, valmentajille ja liikunnanohjaajille mm. valmentaja koulutukset Varalan Urheiluopistossa.


Löydät minut myös täältä