Osaaminen


Personal Trainer

Perustiedot


Etunimi

Linda

Sukunimi

Björklund

Paikkakunta

Vantaa

Sähköposti

linda.bjorklund@fressi.fi

Puhelin

0505333188

Työpaikka

https://www.fressi.fi/henkilot/linda-bjorklund/

Lisätiedot


Valmentajana olen sopivan vaativa, mutta ennen kaikkea positiivinen ja kannustava! Luonteeltani olen iloinen, energinen sekä helposti lähestyttävä. Minusta saat kunnianhimoisen ja kannustavan valmentajan joka on aina valmis kohtaamaan jokaisen haasteen positiivisella asenteella. 

Monipuolinen liikunta sekä kokonaisvaltainen hyvinvointi on aina ollut iso osa elämääni. 

Uskon kovasti siihen, että liikunta kaikessa muodossa ja määrissä auttaa arjessa ihan ketä vaan. 


Oletpa sitten aloittelija tai kokenut kuntosalilla kävijä, haluat pudottaa painoa tai lisätä lihasmassaa, paikat jumissa tai treeni ei muuten vain tunnu kulkevan, kaipaat uutta motivaatiota tai oli sitten tavoitteesi mikä tahansa - teen kaikkeni jotta saavutat haluamasi tavoitteet ja tulokset, sekä panostan koko ammattitaitoisen osaamiseni juuri SINUN tavoitteesi saavuttamiseksi. Tulen aina olemaan tukenasi ja kannustamassa sinua, olipa sinulla miten huono päivä tahansa - saavutamme haavesi ja tavoitteesi YHDESSÄ.

 


Urheilutaustana minulla löytyy joukkueurheilua jopa 10 vuoden ajan takaa. Myös yleisurheilutaustaa löytyy sekä kilpailijana että valmentajana, joten osaan hyvin samaistua molempiin rooleihin. Voimaharjoittelu ja kehonhuolto on tullut tutuksi urheilijana hyvin varhaassa iässä. Tämänhetkiset innostukseni ovat kuntosaliharjoittelu, Crosstraining sekä kehonhuolto.