Osaaminen


Personal Trainer

Perustiedot


Etunimi

Tero

Sukunimi

Silvennoinen

Paikkakunta

Tampere

Sähköposti

tero.t.silvennoinen@gmail.com

Puhelin

0408409506

Työpaikka

www.gymeon.fi

Lisätiedot


Hei! Olen Tero Silvennoinen, FISAF-auktorisoitu personal trainer ja kuntosaliohjaaja. Olen erikoistunut kehonrakennukselliseen ja perusvoiman kasvattamiseen tähtäävän kuntosaliharjoittelun valmentamiseen.

Valmennukset teen salillani Tampereen Tammelassa tai kesällä ulkona. Yhteystiedot https://www.gymeon.fi

 

Muutamia asiakaspalautteita: 

"Olin ennen Teron ohjaukseen siirtymistä jo aktiivinen liikkuja. Treenistäni puuttui kuitenkin nousujohteisuus ja tuloksia oli hankala saada. Sain 12-viikon treeniohjelman, alku-ja lopputestit sekä ohjausta ohjelman aikana. Treeniohjelmaa oli helppo noudattaa. Huomasin, että tarvitsin treeneihini suunnitelmallisen ohjelman, jotta aloin saavuttamaan tuloksia. Sain uutta potkua treenaamiseen ja monipuolisen harjoitusohjelman tueksi. Teron ohjaus oli tsemppaavaa. Minulle oli myös tärkeää, että ohjaaja on ammattilainen ja se näkyi myös tekemisessä."
- Elina 24v

"Tero on valmentajana erittäin osaava, asiakaslähtöinen ja luotettava. Kommunikointi Teron kanssa on helppoa. Tero antaa selkeitä neuvoja ja osaa kuunnella asiakasta."
- Eero 34v

"Yleisesti valmentajana Tero on vaativa, kunnianhimoinen, mutta kuitenkin lempeän tsemppaava, positiivista palautetta saa, kun sitä on ansainnut. Tero on hyvin perusteellinen, säntillinen ja jämpti kaikessa tekemisessään. Hän pohtii ja ideoi myös uusia vaihtoehtoja treenaamiseen. Tero valvoi, että treenaaminen suoritettiin ohjeiden mukaan, asennot ja tekniikka on kunnossa ja kehitysprosessi etenee. Tämä valmennustyyli sopi täydellisesti minulle ja tuloksia saatiin hienosti aikaan."
- Johanna 39v

"Hyvä ja ammattimainen palvelu, testit ja nostotekniikoiden tarkastus/ohjaus. Sain nopeasti vastaukset ja ajan varattua ym."
- Timo 37v

"Tero on poikkeuksellisen ammattimainen valmentaja, joka todella panostaa valmennettaviinsa. Terolla on hyvä käsitys kuntosaliharjoittelusta niin teoriassa kuin käytännössä. Valmennettavana arvostan myös sitä, että hän osaa kertoa harjoitteluperiaatteista selväsanaisesti ja maanläheisesti."
- Jussi 33v


Löydät minut myös täältä