Osaaminen


Ravintotieteen perusopinnot

Liikuntalääketieteen perusopinnot

Perustiedot


Etunimi

Tomi

Sukunimi

Soikkeli

Paikkakunta

Helsinki

Sähköposti

soikkelitomi@gmail.com

Puhelin

0405639011

Työpaikka

https://overthelimits.fi

Lisätiedot


Hei! Olen Tomi Soikkeli, personal trainer ja muutosvalmentaja Helsingistä. Olen kouluttautunut auktorisoiduksi personal traineriksi ja lisäksi olen tehnyt muutosvalmennusta niin yksityisellä kuin julkisellakin puolella.  

 

ERITYISOSAAMINEN 
Olen tehnyt 2015 vuodesta lähtien valmennustyötä tiimi- ja esimiesvalmennuksessa. Erityisosaamiseni on elämäntapamuutos-prosesseissa, jossa käydään muutosta kokonaisvaltaisesta näkökulmasta, oli kyse sitten painonpudottamisesta, massan lisäämisestä tai yleisesti parempaan kuntoon pääsemisestä. Yksi muutos kerrallaan on hyvä lähtökohta. 
 
MITÄ VOIN TARJOTA PERSONAL TRAINERINÄ? 
Valmentajana olen tsemppaava ja tavoitteellisesti orientoitunut. Treenit suunnitellaan jokaiselle yksilöllisesti ja omien tavoitteiden mukaisesti. Treenaamisen on hyvä olla itselle mieluista, joten tehdään sulle sellaiset treenit, että niitä on mukava tehdä päivästä toiseen. 
 
MITEN ITSE TYKKÄÄN HARJOITELLA? 
Olen harrastanut urheilua koko ikäni. Lajeina mm. juoksu, sali, tennis, sulkapallo, judo ja melonta. Kehonpainoharjoittelu on mieluinen, ja hiittiä tuleekin usein väännettyä. Olen siis monipuolisesti harrastanut eri urheilulajeja ja kokeilemalla mahdollisimman erilaisia lajeja olen löytänyt itselleni sopivimmat urheilumuodot. Tässä voin auttaa myös sinua löytämään mieluisan tavan urheilla ja pitää omasta hyvinvoinnista parempaa huolta. 

 

 

 


Löydät minut myös täältä